Ett nytt år:)

Nu var det länge sen jag skrev här inne:) Det har varit julafton/nyår och dessutom har jag varit på 40-års fest. Och det är bara början på nya året 2011. Julafton var vi hemma hos oss med familjen, far/Monika och syrran med familj och Sandra/Jonas och lille Zeb. Så himla trevligt med god mat och dryck. En riktig mys jul. Fick oxå en massa julklappar har varit snäll verkar ett som... Pyjamasbyxor,tofflor, kokbok , pajformar, nagellack osv.
Nyåret firade vi i Avesta med Marie och Tomas. Så himla trevligt. Christel och Cissi följde med oss ner. Åt fondue mums det var länge sen. men herregud vad gott det är:) sen blev det bad utomhus. Men inte jag inte fy det var ju så kallt. Sen spelade vi charader och hur ska man imitera en sköldpadda hi hi... Men Marie lyckades gissa rätt hi hi. Dan efter åkte vi till Jenny och company och tittade på deras nya hus eller det är inte deras dom hyr det av Linda och Manne. Snöstorm hela vägen från Avesta till Enköping.Fy fan......Så det vart en snabb visit så resan till dom blir till våren istället för nu var det att KOMMA hem ordentligt istället fick med oss 2 andra par som skulle hemåt så vi fick vara den som åkte först hem.. Vi kom hem helskinnade.
I lördags var vi alla (tjejgänget ) på Helenés 40-års fest i stan. Vi var på Konstnärsklubben. Så himla fint där var det och vilken mat 3 rätters mums fillibabba. TACK Helené för en helt underbar kväll.
Huvudet hamnade på kudden kl.04.30. Så i söndags var det soffläge hela dagen:)

Ha en bra dag:)

sdc12333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0