Matjunta:)

Söndag kväll redan, imorgon en ny vecka med nya utmaningar:) Har ni kommit ihåg att ställa om klockan inatt, 1 timme tillbaka. Tyckte jag sov så länge imorse.... Igår hade vi tjejer matjunta, vi kallar det för det istället för syjunta. Vi kommer att laga mat ihop. Fiffigt va? Så himla skoj, vi träffades hemma hos Leena kl.16.00. Delades in i 3 grupper. Förrättsgruppen, matgruppen och efterrättsgruppen. När vi kom fick vi en drink (rött vin och coca cola) skitgott var det och läskande. Leena hade spansk/svensk tema på kvällens mat. Förrätten var toast skagen, huvudrätten var paella. Jag var i den gruppen för jag ÄLSKAR paellla. Så nu vet jag hur man gör den.... Efterrätten var apelsinparfiee eller hur det nu stavar. Allt var så himla gott. Och vi lyckades med allt utom egengjorda majonäsen hi hi. Så Anki och Helené fick sticka iväg och handla Findus majonäs hi hihi. Fan vad vi hade kul:)Sen kom vinylplattorna fram med 60,70och 80 tals musik. Tack brudar för en underbar roligt kväll:) Serframemot när Anki ska ha sin matjunta hemma hos sig.

Ha en underbar söndagskväll!!


Matgänget:)

Fördrinken och förberedelse av efterrätten:)

Här jobbas det för fulla muggar:)

Förrätten toast skagen. Jättegott:)

Paellan som jag var med och gjorde. Supergod:)

Efterrätten MUMS:)

Lugna gatan:)

Fredag!!!!Så himla skönt... Ligger i soffan med ett glas rött och bara njuter av lugnet:) Men det bästa ikväll var samtalet , så skönt att höra din röst och ändå höra att allt är ok. Kämpa på, du fixar det här. Vi finns för dig, och tänker på dig:) Älsklingen och prinsen är på MMA-gala Superior Challange på Hovet. Grymt roligt för dom att se, nåt jag inte skulle vilja vara och titta på. Hjärtat och Danne sitter här med mig och snart ska vi se film. En skräckfilm blir det nu när inte älsklingen och Prinsen är hemma.

Ha en underbar fredagskväll!!

MMA-gala Superior Challenge 6


Mina älsklingar:)

Många möten idag:)

Redan torsdag, denna vecka har gått väldigt fort. Imorse var det sovmorgon, skönt att inte jäkta iväg till jobbet. Hade utvecklingssamtal med Prinsen idag i skolan. Han är så DUKTIG, gick ifrån mötet med ett stort leende på läpparna och en STOLTARE mamma får man leta efter:) Prinsen åkte med hem hade ont i magen. Stackarn:) Vidare till jobbet för att förbereda personalmöten med personalen. Blev 2 st möten. Det vart lunchmöte med supergod mat som vi beställde från Carotte. BBQ kyckling med rostad potatis och majssalsa. Mums jättegott:) Möten gick bra med en massa nya mål. Jobbade sent, kom hem till ett dukat bord. Tog mig ett glas rött:) Igår efter jobbet åkte jag till Jula, en väldigt rolig butik. Köpte en Eldkorg( som man kan elda ute ) men jag tänkte ha den  som vedkorg inne. Nu har Ajax ännu en gång bitit sönder älsklingens glasögon, han är helt tokig i just glasögon hi hi. Så det blev 3 par nya till honom. Nu ska jag ta mig ett varmt bad.

Ha en underbar torsdagkväll!!


Snygg eller hur? 

Trött och seg:)

Varför är man så seg, orkeslös och så trött? Är det årstiden som gör att man känner sig så här...
Funderar starkt att besöka solen imorgon efter jobbet. Lite sol och värme skulle nog pigga upp lite. Ja ja man blir rynkig bla bla men jag har ju solat i så många år och rynkor har man fått ändå. Kan hålla med om att hudcancern, men det har jag haft koll på. Idag har vi fått ny belysning på kontoret, dagsljus kallas det för. Ett helt underbar ljus blir det i rummet, kanske det piggar upp vardagen på jobbet. Orkade inte ens åka och handla lite mjölk efter jobbet, så hjärtat handlade åt mig. Älskar dig, hur ska jag klarar mig utan dig<3 , prinsen tog en promenad med hundarna när han kom hem från skolan. Älskar dig med så mycket <3 Efter kvällspromenaden när jag kom in hade älsklingen hällt upp en varmt bad med en massa tända ljus i badrummet. Gud vad jag ÄLSKAR min familj, som tar hand om mig när jag är så trött. Nu ska jag ta mig en kopp thé och bara mysa i soffan.

Ha en underbar tisdagkväll !!


Älskar dig <3

Prinsen min, Älskar dig <3

Mitt hjärta, Älskar dig <3

Regnet det bara öser ner trallallala :)

Vilket piss väder det har varit idag, det har regnet precis hela dagen:) Igår så fanns det snö på backen, konstigt värre men det är väl så här hösten är. Och det är inte min favvomånad precis, inte konstigt att folk blir deppiga vid just denna årstid. I helgen har vi haft städdag som det fint heter. Så idag var det bara ut och kratta/klippa ner buskar. Helt dyngsur var jag när jag kom in. Tog en promis med hundarna när jag ändå var dyngsur. Idag gjorde älsklingen mat, en ungersk rätt som jag inte kan stava till., Men gott var det iallafall. Nä nu blir det att inte göra så mycket mera för idag utan tv:en here i come!!!

Ha en underbar regning söndag!!


5.000 spänn fattigare:)

Lördag och det infattar sovmorgon:) En god frukost för sen vidare till Prinsens innebandymatch, där dom mötte Rotebro, en tuff match men vann med 8-4. Så bra spelat. Ännu en vinst. Heja VIBK -96. Ni är bäst!!!! Älsklingen och jag drog vidare till Elgiganten för att köpa en ny diskmaskin, Herregud vilka priser, expediten frågade hur vi använder den osv. Men vad fan den ska diska min skitiga disk........Sen skiter jag i vad det är för maskin. Men det blev en Bosch i frost, så den passar in med kyl/frysen. Men nu blev man 5.000 fattigare. Men en bra maskin ska det vara så nu får den hålla i 10 år.... Hem för att installera den , men det var inte lätt för älsklingen. Tur att svärsonen Danne var här som hjälpanden hand för honom. Nu är den på plats och har gått sin första diskning. Middagen blev Tacotallrik, men alla samlade runt borden. Nu ska jag och älsklingen ta en kvällspromenad med hundarna, sen blir det mys i soffan.


Ha en underbar lördagskväll!!


Här är den:) Snygg va?

Hjärtat och Danne på väg på 20-årsfest .


Lördagsmys tycker Prinsen och Ajax. Soffläge...

SNÖ, vad var det jag sa.....

Äntligen fredag, och det innebär fredagsmys:) Imorse när man gick upp så snöade det. Vackert som bara den:) Vilken tur att jag fick dubbdäcken på. Kaos på vägarna , fick åka tidigare till jobbet. Handlade på lunchen till helgen. Små och gott till kvällen. Köpte rosa bandet idag . Måste stödja det. För man måste kunna bota denna hemska sjukdom. Cancer. Alla bidrag kommer forskningen vidare. Vidare hem för middag. Hjärtat har storstäda hela huset idag, luktade och var så fräscht hemma. Helt otroligt vad skönt. TACK för hjälpen hjärtat. Älskar dig:) När jag var ute med hundarna och kommer hem och ska stänga av diskmaskinen står den bara och går. Suck, trasig. Blir att köpa en ny . Har haft den i snart 6 år. Nu blir det ett glas rött och en bra film och en massa mys med tänd brasa och en massa tända ljus.

Ha en underbar fredagskväll !!



Dubbdäck på:)

Torsdag och 1 dag kvar att jobba. SÅ nice... Idag lämnade jag in bilen så nu har jag dubbdäck på. Skönt att veta att man har dom på nu när man inte vet vilket väder det är när man vaknar. Hem och gjorde wok, så gott:) Tog mig ett glas rött till maten. Tyckte jag var värd det hi hi. Har precis kommit hem från kvällspromenaden med hundarna. Nu är det kallt ute mina vänner, tog en promenad för att ge hästarna sitt kvällshö med hjärtat. Fan jag saknar verkligen hästarna. Om jag får tid och råd blir det nog en häst igen. Det här vill inte älsklingen höra men det är ju något jag verkligen ÄLSKAR att hålla på med, för det har jag gjort i hela mitt liv ju.... Han har ju sin häst (bågen) men minst flera hundra hästkrafter hi hi. Kan jag inte få en hästkraft. Nä nu kallar ett varmt bad och natta kudden för att jobba sista dagen för veckan.

Ha en underbar torsdagskväll!!


Kallt som bara den:)

Jaha, är snön på väg hit nu. Kallt är det ute och regnat har det gjort idag, och det kommer att frysa på säkert till imorgon bitti. Dubbdäck har jag inte fått på bilen. morrr... Idag har vi haft finbesök på jobbet, ägarna från England har varit på besök. Kul att se hur dom ser ut. Annars har det varit som vanligt jobba, hem för middag. Och inte av vem som helst utan hjärtat har lagat middagen idag. Kycklingklubba med ris och currysås. Så gott var det. Vad glad man kan bli för att slippa en syssla för en dag. Är så glad att jag har så fina barn som hjälper till med allt som innebär att hjälpa till i hemmet. Snart är det helg igen. Tycker att veckorna går fort, men helgerna får ännu fortare, är det en tecken på att man åldras då?


Ha en underbar onsdagskväll!!





Måndag hela dagen:)

Jobbade tidigt idag, var halt ute. Sägs att vintern är på väg. Usch och fyyyyyy:) Handlade på lunch, skönt att ha det gjort. Hem och tog en powernapp. Är lite sliten efter helgen. Kunde inte somna igår. Hatar när man bara ligger och vänder sig. Lagade en så god fiskrätt idag till middagen. Så mumsigt.

Här kommer lite bilder från Helgen:)

Tallin.


Innan resan blev det lite öl:)

Party:)

Gamla stan, så himla fin. Kallt som bara den:)

MÅNGA drinkar blev det.

Olde Hansa, här blev det kanel öl och varmt vin:)

Älsklingen blev uppdragen på scenen, jag har inte skrattat så mycket på så länge:)

Hemma igen i vardagen:)

Sitter på jobbet igen, efter en helt underbar helg i Vackra Tallin:) Men fan vad kallt det var när vi steg i land i lördags. Några snöflingor ramlade ner från himlen. Tog taxi till Gamla Stan. Där vi gick på marknad, där jag köpte 2 hemstickade vantar till barnen. Sen halkade vi in på Olde Hansa, för att få lite värme. Där beställdes kanalöl, och varmt vin. Det var faktiskt gott:) Vilken otroligt vacker stad, gamla hus. Så tråkigt att det var så kallt. Annars hade det blivit många timmars promenad i Tallin. Vidare till Vinestore, skulle vara billigare att köpa vin där. Köpte mig lite vin. Landade på ett shoppingcenter, där vi intog en underbar middag med mexikansk mat. Amarillo, rekommenderar varmt om ni har vägarna förbi Tallin. Själva kryssningen har varit helt underbar och mysig. Och trevligt umgänge.

Bilder kommer upp senare:)


Tallin:)

Sitter på jobbet, ska jobba ett par timmar. Sen blir det in till värtan för att hämta biljetterna och möta upp Tomas och Marie. Ta en öl och sen börjar resan:) Det ska bli så himla roligt att tillbringa 40 timmar på sjön med goa vänner och älsklingen. Hoppas nu vädret håller i sig:) God mat/dricka och en tripp i fina Tallin. Hoppas mina barn sköter sig nu hemma. Men det kommer dom att göra. Älskar er, och vi ses när vi kommer hem:)

Ha en underbar helg och var rädd om varandra:)

Baltic Queen

Shoppat idag:)

Redan onsdag, bara 2 dagar kvar. Sen blir det Tallin på fredag med älsklingen,Tomas och Marie. Det ska bli så himla roligt. Det sägs att det ska storma på havet i helgen, fan vad jobbigt. Men det är väl bara att ta ett par järn till så blir det nog bra. Har inte hänt så mycket i början av veckan. Men idag efter jobbet till stinsen för att handla lite inför resan. Tänk att jag ALLTID ska göra köpa något nytt till fest/resor. Inte konstigt att mina garderober är överfulla.....
Idag blev till shopping på Lindex/Gina och skopunkten. 1 par mc stövlar, 1 tunika och kofta från Gina, och 2 t-shirt/linné. Love it!! Hem för att laga middag. Tortellini med ost sås, så gott!!


Ha en underbar onsdagkväll!!



Mina fina tröjor!


Mina nya stövlar, och Tracy med på ett hörn<3

Hemma från svampskogen:)

Vaknade kl.10.45 imorse, fan för sent:= Upp och gjorde frukost. Huvudvärk som bara den. Kaffe....
Hem till Christel med hundarna för söndagsutflykten i skogen för att plocka ännu mera svamp. Idag fick Northon följa med. Hängde inte med Ajax och Ninja utan höll sig med matte hela tiden. Hem för att göra middag och gjorde smörstekta kantareller. Mumsssss. Så himla gott. Annars har det varit en riktigt slappardag. SKönt med söndag. För imorgon börjar allvaret igen. Nya utmaningar står på schemat.

Ha en underbar söndag:)

Se hela bilden

Mörkbrun och ferrariröd:)

Fredagen jobbade jag som vanligt, tidigt. Hem och göra middag för att sen åka ner till Christel´s salong. Där träffades vi, några brudar som ville bli fina i håret. Lite vin och snacks förgyllde kvällen då vi alla blev så fina i håret.
Tack min älskade vän! Du är BÄST!! Jag blev mörkbrun/ med ferrariröda slingor, och dom blev RÖDA. Och dessutom klippte jag av mig håret jättekort...... Snyggt, men nu när jag tänker efter blev det lite för mycke. Ska nog färga lite mera mörkbrunt över.


Lollo och Leena, här hjälps vi åt. Tvättar ur färgen och borsta upp allt hår m.m.
Vilken tjejkväll.

Här är jag som försöker ta kort på mig, men det gick ju inge vidare.
Christel,du är BÄST <3


Och Ylva blev så fin hon med.


Här är mitt nya jag. Kortklippt, mörkt och ferrariröda slingor.
Lite för mycket men annars så nöjd:)

Idag fick jag sovmorgon, gick upp och drack en massa java för att sen dra iväg till prinsen´s innebandymatch.
Vann mot Bele barkaby med 5-4, så himla bra match. Kämpade tappert gjorde grabbarna. Kul med vinst.
Hem och städa tänkte jag. Ser för jävligt ut...... Jenny/Johan och barnbarnen dök upp på en fika. Alltid lika trevligt att träffa dom. Snart ses vi inte lika ofta då dom flyttar till Enköping, snyft.... Men är glad för deras skull.
Jenny och barnen tog sig ett bubbelbad när dom ändå var här och hälsade på. Det är så när man bara har dusch , mitt badkar kommer ALDRIG att åka ut. För jag ÄLSKAR att bada. Ikväll blir jag och älsklingen solo, det var väldigt länge sen det bara var vi hemma. Hjärtat är på 20-årsfest och prinsen sover över hos en kompis.
Så nu ska jag och älsklingen inta rygglägen i soffan och se på en bra film och ett glas rött sitter inte helt fel.

Ha en underbar lördagskväll !!




Pannkakor.

Jobba, jobba och åter jobba. Idag var det en tidig morgon. Gäsp, var så trött imorse. Men det var bara att gå upp med tuppen. Vädret har vänt från storm till spöregn. Usch jag hatar regnet.... Kom hem och prinsen gör pannkakor till middag. Mums, supergott. det kan man verkligen kalla service eller hur? Tog mig en powenap efter middan. Kl. 21.00 ska jag köra prinsen till innebandyträningen. suck lite sent.
Ikväll kommer älsklingen hem, har haft det underbart i Göteborg.


Ha en bra/regning torsdagskväll!!


Pannkakor för fulla muggar.


Fina va?? Goda som bara den<3


Onsdag:)

Då var det onsdag redan. Veckorna går fort. Snart är det Jul. Jobbat som vanligt. Går sin gilla gång. Tur att man har ett jobb att gå till varje dag. Idag åkte älsklingen till Göteborg med sitt jobb, ska åka och fiska hummer. Så inatt är man solo i sängen, snyft men han kommer hem imorgon. Solo solo, har ju Ajax sovande brevid mig. Eftersom jag jobbade sen och hjärtat med så blev det Donken. Och hjärtat körde min bil hem.... Fan jag var helt skakis. Faktiskt första gången jag åker med henne. Hon var så DUKTIG. Käkade, sen Hej Då mamma, jag åker hem till Emma. Så henne kommer man knapp se av här hemma. Nu är det bilen som hägrar. Skit skoj...

Dax att ta en kvällspromenad med hundarna.

Ha en underbar onsdagskväll!!


Körkort!!!!!!

JAAAAAA, Hjärtat har fått sitt körkort idag!!!!!!!
Ett STORT GRATTIS gumman, du är så himla bra.
Nu alla, akta er på vägarna!!!!!



sdc12162

Kanelbullens dag:)

Jaha då har man jobbat igen. Idag är det kanelbullens dag, och som varje år bjuder företaget på kanelbullar. Mums det var så gott. Och jag tycker egentligen inte om kaffebröd/kakor. Men kunde inte låta bli. Hem för att hämta hjärtat, för hon fick ett presentkort av sin farmor/farfar på guldsmedsaffären här hemma. Hon köpte 2 st snygga berlocker till sitt armband Pandora som hon fick i studentpresent av sin morfar. Men fan 2 st små berlocker kostade 400 kr.... Och sen köpte hon ett smycke till naveln oxå. Gick vidare till Coop där hon fick handla till middagen som hon gjorde till oss. Så himla gott. Hon är även städa hela huset idag oxå. Älskar dig hjärtat <3 Vi köpte faktiskt hem
6 st kanelbullar hem oxå hi hi. Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en kanelbulle till..... Men nu blir det inga sötsaker mera på ett tag.

Ha en underbar måndagskväll!!



Svampskogen:)

Idag har jag och Ajax varit hemma hos Christel och hälsat på. Northon fick vara hemma. Han orkar inte lika mycket som förr. Vi tog en promenad i skogen med Ajax och Ninja. Skulle gå en liten skogstur men det blev 3 timmar , och vad svamp vi hittade. Hade 2 hundbajspåsar med mig och dom fyllde vi med trattkantareller. Hundarna har sprungit så mycket så Ajax ligger och sover som en stock nu. Så nu har vi bestämt att nästa söndag ska vi gå tillbaka till Christels hemliga ställe, och fortsätta plocka. men då blir det ica påsar med oss. Det är så roligt att plocka och hitta men fan inge roligt att rensa. Har fryst in 2 påsar med svamp, för det är ju bara jag och Hjärtat som äter svamp i denna familj. Ska höra med systern min om hon vill ha resten.

Nu ska jag lägga mig i ett bad.

Ha en underbar söndagskväll!


Ajax och Ninja.


I skogen vi går trallaalla, hittar vi nån svamp ?


Titta vad svamp jag hittade!!


En massa trattkantareller!!

:)

Vaknade av klockan som ringde, bara att gå upp och ta sig en kopp java innan färden till jobbet. Kallt som vanligt brrrrr. Har köpt vantar, och dom används flitigt nu. Speciellt på morgona och kvällarna. Kanske dax att plocka fram mössan/vinterjackan... Lugnt och skönt på jobbet. Gick sin gilla gång, jobbade med toppentjejer. Vidare hem för att plocka upp prinsen. Åkte till Väsby centrum, handla kläder till honom. Han har ju vuxit som bara den. Det blev 2 chinos, 2 pikétröjor, 2 t-shirts och en tjockare tröja. Allt detta gjorde vi på 1 timme. Det är ju bara Stadium och New Yorkers som gäller för honom. Bra jobbat gubben. Hem för att ta en promend med hundarna. På dagarna är det så fint ute och varmt fortfarade.

Ha en bra lördagskväll !


Snart dax att börja elda=)

Oj oj jag trodde det var torsdag idag:)

Sovmorgon idag, fick skrapa bilrutorna igen . Tycker inte om det här. Idag skrevs det i tidningen att det var dax att sätta på dubbdäcken, risk för kyla och halka. Men inte nu i oktober eller? Vad är världen på väg??
Har trott hela dagen att det är torsdag idag, men det är ju Fredag.. Kan det vara att jag har varit sjuk i 3 dagar kanske? Iallafall jobbade jag sent idag. Jobbade med hjärtat. Alltid lika trevligt att jobba med henne. Hem till ett dukat bord, älsklingen hade grillat fläskfilé. Så gott:) Och ett glas rött. Det är fredagsmys det. Ikväll blir det en tidigt kväll, ska upp och jobba imorgon kl.09.00.

Se hela bildenHa en underbar mysig fredagskväll, och var RÄDD om varandra:)

RSS 2.0