Solen skiner , kanske är det vår som kommer:)

Nu var här inne igen. Helgen har varit lugn förrutom att man jobbade i lördags. Det var så lugnt här på jobbet så en kollega drog till Ica för att handla nåt fikabröd. SEMLA vart det. Min första för i år. Mums det var så gott..

Recept för semla:
  • 50 gram jäst (för söta degar)
  • 175 gram smör
  • 5dl mjölk
  • 2 dl socker
  • 2 tsk stött kardemumma
  • 1 tsk salt
  • ca 1,5 l vetemjöl special
  • 200 gram mandelmassa
  • 8-9 dl vispgrädde
  • (3 msk socker)
Vidare hem för att bara vara hemma och ta det lugnt. Älsklingen gjorde mat så jag fick slappa i soffan och råkade somna.

I söndags var jag bara hemma, älsklingen och prinsen var på Mc mässan. Han har köpte en ny Harley.
Jag städade, och tog en långpromenad med hundarna. Det var så fint väder solen sken och det var inte så kallt:)

Ha det så bra:)

Tjohejsan:)

Nu var man inne igen på bloggen. Tiden räcker inte till ibland men det ska kanske bli ändring på det.

Förra helgen hade vi tjejer matjunta (matlagning) tillsammans igen. Tänk er en massa galna kärringar som träffas för att laga 3 rätters med en massa vin:) Det är så underbart och roligt. Tack Anki för att vi fick vara hemma hos dig. Nästa gång blir det Helené i Vaxholm som vi våldgästar med mat och vin.

sdc12365

Vi har bokat resa till Cypern V.26 , det blir jag, Marie , Jonte och Michaela som åker i år igen.
Fig Tree Bay, here we come:) Här ska vi bo!!!!

Lägenheter Mandali


Ni får ha en underbar dag!!


Ett nytt år:)

Nu var det länge sen jag skrev här inne:) Det har varit julafton/nyår och dessutom har jag varit på 40-års fest. Och det är bara början på nya året 2011. Julafton var vi hemma hos oss med familjen, far/Monika och syrran med familj och Sandra/Jonas och lille Zeb. Så himla trevligt med god mat och dryck. En riktig mys jul. Fick oxå en massa julklappar har varit snäll verkar ett som... Pyjamasbyxor,tofflor, kokbok , pajformar, nagellack osv.
Nyåret firade vi i Avesta med Marie och Tomas. Så himla trevligt. Christel och Cissi följde med oss ner. Åt fondue mums det var länge sen. men herregud vad gott det är:) sen blev det bad utomhus. Men inte jag inte fy det var ju så kallt. Sen spelade vi charader och hur ska man imitera en sköldpadda hi hi... Men Marie lyckades gissa rätt hi hi. Dan efter åkte vi till Jenny och company och tittade på deras nya hus eller det är inte deras dom hyr det av Linda och Manne. Snöstorm hela vägen från Avesta till Enköping.Fy fan......Så det vart en snabb visit så resan till dom blir till våren istället för nu var det att KOMMA hem ordentligt istället fick med oss 2 andra par som skulle hemåt så vi fick vara den som åkte först hem.. Vi kom hem helskinnade.
I lördags var vi alla (tjejgänget ) på Helenés 40-års fest i stan. Vi var på Konstnärsklubben. Så himla fint där var det och vilken mat 3 rätters mums fillibabba. TACK Helené för en helt underbar kväll.
Huvudet hamnade på kudden kl.04.30. Så i söndags var det soffläge hela dagen:)

Ha en bra dag:)

sdc12333

RSS 2.0