Ja, det gick att jobba:)

Började tidigt idag, känner mig lite bättre men om bara hostan kunde ge sig. Men dom säger om man hosta upp slem så är man på bättringsväg, men fan det är ju äckligt.. Gick till bilen kl.06.00 imorse och fick skrapa rutorna, och temp. stog på -1 grad. Fan vad kallt. Nu är vintern på ingång, JAG VILL inte, inte just nu. I december kan det vara kallt och snö. Sjukdomsfall på jobbet, flera som drabbas som jag. Tur att jag har mina toppentjejer att ringa in som x-personal. Dom är GULD värda. Idag har vi haft kickoff på jobbet, alla företagsledare över hela landet var på HK idag. Roligt att se nya ansikten, man vet bara deras namn men nu har man fått ett ansikte på några av dom. Jobbet bjöd på lunch idag... ,mmmmm inget vidare men det slank ner iallafall.  Efter jobbet vidare till ICA maxi för att inhandla för helgen. Skönt att ha det gjort så man slipper handla på fredagen då jag och alla 10000 andra ska helghandla. Plocka upp hjärtat körde henne till stallet. Middagen idag bestog av pizza. MUMS. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad.


Nu har alla plommontomater åkt ner. Hur många som helst:)


Mina bebisar, Ajax och Tracy <3

Ha en underbar torsdag !!

Har inte orkat.

Ja ja, jag har varit sjuk. En riktig jävla förkylning. Feber/hosta /snorig. Fortfarande ont i halsen, och en jävla hosta. Men måste till jobbet imorgon. Kaos, många sjuka. Iallafall så har jag inte orkat att skriva, jag har varit helt sänkt. Men nu ska det bli ändring på det. Har varit sjuk sen söndag. Förra fredag var det kalas för styvdottern Jenny som fyllde 29 år. Det bjuds på smörgåstårta och öl. Nästa år Jenny smäller det...



Jenny, en glad 29 åring!


Syskonkärlek. Sandra och Jonte!!

Älsklingen drog till Åland med jobbet på lördagen. Och jag skulle ner till mina goa vänner
på Italensk buffé. Så himla trevligt att träffa dom. Att bara sitta och prata en massa gojja och dricka en
massa vin. Det är livet.... Kände att jag inte mådde som så bra redan då. Men man gör ju allt för sina vänner!


Mums, det var så gott!!

Dom bästa!

Ännu mera goa brudar.

Lena´s gudomliga trädgård.

Så nu har jag uppdaterat er lite. Annars har jag bara legat i soffan hela dagarna. Idag var första dagen jag
tog mig en långpromenad med hundarna i det fina höstvädret. Så himla fint ute nu.

Ha en bra onsdagskväll!!

Ett stort GRATTIS!!

Min dotter klarade Teoriprovet, Stort Grattis gumman, du är grym. Med tanke omständigheter du hade för att ta dig dit. Du är bara så DUKTIG! Vi får ta och öppna champangen ikväll och skåla!!
Älskar dig hjärtat:)


Håller tummarna:)

Började sent imorse. SÅ skönt med sovmorgon. Imorgon ska jag hålla tummar och tår. Tänker inte berätta för vad. Hi hi nu vart ni nyfikna va? Berättar imorgon. Inget att förtälja idag. Jobba , hem och soffläge som gäller.

Ha en bra torsdagkväll!!


God natt sov gott!!!

Arga snickarn ikväll:)

Onsdag redan, ha ha så skönt att veta att det är 2 dagar kvar att jobba. Är lite orolig för bilen min, billarmet går igång själv.... Vad kan det vara???? Igår gick det på 3ggr, grannar kom och ringde på. Vad gör man???
Så jobbigt när man inte vet vad man ska göra och vad det kommer att kosta....... Efter jobbet till hudvårdssalong för en avkopplande ansiktsbehandling i 75 min. SÅ HIMLA skönt och rogivande. Så nu är man som en 20 åring igen. Hi hi. Hem och inta en supergod middag som hjärtat har gjort. TACK älsklingen min . Ikväll på kanal 5 kl.20.00 titta på arga snickarn gott folk, för då är styvdottern och svärsonen med... skit det känns lite läskigt att se. Men ni ska veta vad fint det blev...... Och vi ska inte prata om hur snygg han är, alltså arga snickarn. Iallafall kolla.

Ha en underbar onsdagkväll!!

http://images.tvrage.com/shows/22/21880.jpg

Tisdag:)

Då var det redan tisdag, 3 dagar kvar att uthärda. Började tidigt idag, skit vad mörkt och disigt det var ute. Nu är det HÖST.... Men det var 11 grader kl.05.50 imorse när jag åkte iväg. Så kallt är det inte ännu. Regn regn men det är det som är höst. Trist när man har hundar, dammsuga och torka golv varje dag. Mindre roligt men men det är så att ha hund. Efter jobbet hem och laga middag och provade en ny rätt som jag kan varmt rekommendera faktiskt .

Här kommer receptet:

Ost och kasslerfylld cannelloni

2 st purjolökar
3 dl vatten
1 st kött eller grönsaksbuljong
400 gr kassler
250 gr Lasagneplattor, färska
1 msk smör
2 dl créme fraiche lätt
3 msk senap, skånsk
100 gr ost gärna cheddar

skölj och strimla purjolöken.
koka upp vatter och buljongtärning i en kastrull. Lägg i purjolöken, sjud ca.3 min,
sätt en sil över en skål och häll av purjon.
sätt ugnen på 225 grader.
Blanda kassler och purjon. (skär kasslern i små bitar)
Lägg ut lasagneplattorna och fyll med röran. och rulla ihop som en rulle
smörj en ugnssäker form och lägg i rullarna tätt ihop.
Häll buljongen i en kastrull och blanda i créme fraiche och senap.Och sen blanda ner 2/3 av osten.
häll den varma såsen över rullarna och häll resten av osten över. In i ugnen i ca.20 min.

Jättegott.

ha en bra tisdagskväll!!

Tjohejsan!

Redan måndag. 4 dagar kvar av denna veckan. Jobbat som vanligt inget annat roligt att förtälja. Det går sin gilla gång i veckorna. Helgerna är det som det händer saker. Längtar till lördag då jag ska träffa dom bästa. Bara en massa goa tjejer och en massa skvaller. Idag har jag inte gjort så mycket, hem till the familja. Prinsen är ledig idag och morgon. Men var på skol DM (fotboll) , vann bägge matcherna. Bra jobbat! Är en så stolt mamma till honom, är så duktig i skolan och fotbollen/innebandyn. Och min dotter såklart. Idag har hon jobbat hos mig. Stolt mamma för att hon är så duktig på sin jobb. Ja nu har jag öst beröm på dom men det är sanning:)
Nu dax att ta kvällspromenden med hundarna sen en bubbelbad.

Ha en underbar måndagskväll:)


SAKNAR SOL OCH VÄRME!!!!

Så var det redan lördag igen:)

Vaknade sent, så skönt att sova ut. Känner att man behöver det eftersom man går upp så tidigt i veckorna. Efter frukosten till Prinsen innebandysmatch. Spelade så himla bra med förlorade med 4-3. Super duktiga är ni!
När jag kom hem så började jag borsta Norhon för nu ser han för risig ut i pälsen. Hundhår överallt. Borstade han i ca.1 timme det tog inte slut fyllde en hel plastpåse och gräsmattan fylldes med hans hår. Tänk att gå runt med denna varma päls...


Så här kan det se ut när man borsta Northon, hi hi.

Men nu är han så fin lilla gubben eller stora...
Tog mig en långpromenad med hundarna och Ajax såg en häst för första gången i sitt liv. Så spännande hi hi.
Hem och börja städa/tvätta. Som jag gör varje dag/helg känns det som. Skönt när det är gjort.
Älsklingen gjorde middagen. super gott.
Nu blir det soffläge för nu har jag gjort en hel del tycker jag.

Ha en underbar lördagskväll!


Mina bebisar<3

Jag och alla pensionärer

Jobbat en väldig seg dag, som inte ville ta slut. Kan det ha varit att det är Fredag idag och ledighet väntar?
Drog iväg på lunchen för att handla inför helgen, skulle nog inte ha gjort det. För i butiken var det jag och alla 100 pensionärer. I kassan stog det 2 par och det tog hundra år för dom att lägga upp dom få varor dom hade inhandlat och sen betala mmmmmm inget ont i våra gamla människor men kunde dom inte valt ett annat tillfälle att handla inte just när jag som har så bråttom. Jag har ju bara 45 min. på mig. Efter jobbet till bolaget. Hjärtat hade premiär att handla själv. Tänkte för mig själv, tänk om  han i kassan inte vill se hennes leg... Vilken besvikelse för henne men jodå leg fick hon vissa. Hans kommentar ditt leg går ut snart.... J--vla tönt tänkte jag, och jag svarar honom men hallå hon har ju nyss fyllt 20 år. Men då log han.. Vidare hem och njuta av en god middag som älsklingen lagat. Köttfärssås och spagetti. Det var så mysigt vid middan , det var bara vi 4  med tända ljus. Det var länge sen det var bara vi själva för det är alltid nån kompis till barnen som äter eller är med. Sen tog jag och hjärtat en kvällspromenad med hundarna. Det var länge sen det var hon och jag bara.

Ha en underbar fredagskväll för det ska jag ha.



Mor och dotter <3


Ingen som ser Northon??


Fullt av äckliga sniglar eller vad det är för något, Äckliga är dom iallafall.

Paprikafisk, mums!

Ytterligare en regnig dag!! Vaknade av ett riktigt spöregn och då menar jag det stog spön i backen. Ett talesätt har jag hört.... Är så glad för hjärtats skull, hon har blivit medryttare på en häst. Hon saknar våran lilla Flippe som vi sålde för 2 år sen. Idag har hon storstädat sin bil för den ska in på service, en riktig genomgång.


Storstädning av bilen.

Hem efter jobbet för att börja med middagen, och idag blev det Paprikafisk. Så himla gott.

Här är receptet:
600 g torskfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2,5 dl matlagningsgrädde
1 dl ajvar relish (ungersk paprikapuré)
2 msk persilja, hackad
1 dl ost/riven

Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar och salta/peppra.
Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Vispa ihop grädde och ajvar relish.
Häll det över fisken. Strö över persilja och ost.
Gratinera i mitten av ugnen ca. 20 minuter.
Servera med kokt ris.

Så himla lätt och gott. Rekommenderar den verkligen.


Mums !

Lill-lördag!

Hade sovmorgon, så skönt. Vaknade av ett j..vla regnoväder. Kaos på motorvägen till jobbet. VARFÖR blir alla bilister som zombies i trafiken när det blir något väderomslag som regn/snö? Fattar inte . Sol/regn avlöste varandra idag. Tur att man jobbade sent. Idag fick jag mitt paket från H&M , 2 tjockare tröjor och en rutig skjorta. Så häftigt att det har kommit tillbaka igen. Hjärtat fick en ursnygg kappa.

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på filmen Frozen, har hört att den ska vara bra.
Ha en underbar onsdagskväll!!




Firat klart för mitt hjärtat <3

Jobbat, hem och fixa ordning för hjärtats 20-års kalas. Tänk att jag har varit MAMMA i 20 år. Är en så stolt mamma till mitt hjärta. Släkt och vänner kom och förgyllde hennes dag. Fick en bil och hon blev så glad. Och smörgåstårtorna blev så goda. Och vinet flödade. Tänk att mitt hjärta får gå på bolaget nu.. Ha ha får köpa ut till mamma nu.

Ha en bra tisdagskväll för det har jag haft.


Ha ha här får hon sin hink med alla div. saker till bilen. Henne´s kommentar
Bra att ha när jag kan köpa en bil.


Här är hennes EGNA bil!


Så här glad blev hon.


Så här fin blev vår smörgåstårta.


Grattis mitt hjärta! Älskar dig <3

För 20 år sen

Jobbat men kompade efter lunchen för att inhandla det sista för hjärtats födelsedag imorgon.
Vidare till willys för att handla till smörgåstårterna som jag och hjärtat gjort nu ikväll. FÖRSTA gången jag gör smörgåstårta.... Undrar vad det kommer att smaka. Hoppas att den blir god annars vet jag inte vad jag gör. Hi hi.
Och det värsta just nu är att jag börjar känna mig risig som bara den. Nej inte nu hinner inte. Känner mig bitter på vissa personer i familjen som jag bara vill spy galla på. Men har hjärtat och komma hit och lämna ett kuvert med presentkort till henne. Här har du ungefär.. Varför ens komma hit? VI vill inte ha er i vårat liv, för nu har det gått 1 år sen bråket. Som vi inte fattar något av. Usch och fy inte tänka på det just nu för nu är det fest och firande för VÄRLDENS bästa dotter som fyller bolaget. Tänk att imorgon bitti kl.05.26 för 20 år sen vart jag en ung mamma. JAG har varit mamma i halva mitt liv.

Ha en bra måndag alla där ute i stora världen.

http://4.bp.blogspot.com/_5Ms__mZ5Bec/Sw29Gv8eHGI/AAAAAAAACtc/sVHC_m0Bx88/s320/mor.jpg

Lite sammanfattning!

Idag ringde kl.06.30.. En söndagsmorgon då man ska sova. Inte Towe inte för hon ska till Botkyrka på SM kval i innebandy. Suck, det var tungt men direkt in i duschen och en stor kaffe. Då vart man pigg. Var faktiskt lite seg, för vi var hemma hos våra goa vänner Christel och Stefan för hemma var det fest. Och då fick man inte vara hemma. Jag och Christel drack lite vin lite lite , några glas blev det. Tyvärr gick det inte så bra för våra killar men Jätteduktiga var dom, svårt motstånd hade dom. Så hela dagen har jag tillbringat i Botkyrka. Så nu är det soffläge för att återgå till jobbet imorgon.
Om 2 dagar fyller mitt hjärta 20 ÅR. Herregud, var tar tiden vägen?

Ha en underbar söndag för det ska jag ha!!!


Våra duktiga killar!


Mitt hjärta, för 20 år sen hände det bästa i mitt liv, Du kom. Älskar dig<3


Skål min bästa vän <3

Fredagsmys igen!

Slut på denna arbetsvecka, den har gått fort. Men det är väl utbildningen som har gjort att det har gått fort fram.
Idag har det varit en tidig morgon att gå upp, men jag gillar det för då kommer man igång tidigt och dan går så fort.
Imorgon ska hjärtat ha sitt 20-årskalas hemma för sina vänner. Och VI får inte va hemma, och inte hundarna heller.
Jag ska nog ut med mina goa vänner på en pubrunda. Det var ett tag sen. Saknar dom så mycket, men tur att det finns telefon man kan nå dom när saknaden blir STOR. Älsklingen och Prinsen får väl ta the dogs till våra andra goa vänner. Nä nu drar vinglaset till sig min njutning .

Ha en underbar fredagskväll alla där ute i STORA världen.


Här hamnade mina tomater, på fönsterbläcket för att mogna.


Min fina orkide.

Inte mycket gjort idag

Utbildning nästa hela dagen, åter igen har hjärncellerna fått jobbat. Efter jobbet och handlade till helgen, så man slipper det på fredagen. Hem och laga mat som vanligt. Tänk om man hade en kock som gjorde middagen jämt. SÅ skönt. Slippa tänka på VAD man ska äta os.v. Idag fick älsklingen ett presentkort på Restaurang Prinsen på Mäster Samuelsgatan 4. Då ska vi 2 ha en mysdag med middag så som man behöver ibland.
Nu ska det bli tvtittande innan kvällning för imorgon är det en ny dag med nya utmaningar.


Tack Gösta för presentkortet .

Åh vad gulligt<3

Sovmorgon imorse, så skönt. Har varit hela dagen på utbildning. Hjärnceller har fått jobbat idag och det är dom inte
vana vid ha ha ha. Huvudvärk som bara den. Hjärtat har jobbat hos mig idag, hon är så duktig. Stolt som bara den.
Idag var det bara jag och Prinsen som åt hemma så det blev donken. Mumsfillibabba. Kommer hem och på bordet så ligger ett rosa paket och ett litet kuvert från hjärtat. I paket låg det 3 jättefina ljusstakar . Åh så fina, dom passar på vardagsrumsbordet. Älskar dig så mycket. TACK!! DU kan verkligen visa hur mycket man betyder för dig.

Ha en underbar tisdagskväll!!



Ett stort rosa paket från hjärtat<3


3 svarta ljusstakar så vackra.

Tjohej!

Jaha, en ny arbetsvecka på ingång. Tidig morgon vart det för mig men fördelen är att jag slutar tidigt.
Idag har prinsen klippt sig och vart så fin/snygg, av min bästa kompis. DU är GULD värd vännen. Du gör oss så fina i håret varje gång. Hem direkt efter jobbet för att gå ut med hundarna, VILKET väder det har varit idag SOL/VÄRME. Och jag hade stövlar idag mmmm Varmt var det.
Nyss kom älsklingen hem har varit ute och hojjat lite med sin bike , KALLT , för nu är det kyligt ute.
Jag tror jag har världens bästa/snällaste svärson, han tog ut hundarna på kvällspromenaden. TACK Danne!!

Ha en underbar måndagskväll.


Hojväder nu ,NEJ TACK!!


Loppis

Gick upp tidigt imorse, frukosten dukad av älsklingen. Och en stor balja kaffe. Älsklingen och Prinsen åkte på tunering hela dagen. Jag och hjärtat och Danne packade in allt som ska säljas på loppis idag. När vi kom dit fick vi stå i kö för att komma in och ställa upp våra saker. Herregud vad med folk. Dagen började med sol/värme. Vi hann inte packa upp våra saker förräns alla var och slet i sakerna. Alla var helt tokiga, shit alltså......
Vi sålde nästa all skit vi hade med oss, och en rejäl VINST blev det. Men andra ord en lyckad dag.
Fick faktiskt blodad tand, ska nog skrapa ihop lite mer skit här hemma, för folk köper nästa vilket skit som helst.
Var lite segt senare på eftermiddagen när nästa allt var slutsålt . Vädret blev sämre molnigt/kallt. Men vi härdade ut.
Har haft huvudvärk hela dagen som inte vill ge med sig. Hoppas att det känns bättre imorgon. Back to the work.
Har tagit ett hett bubbelbad nu så nu ska jag väl känna mig bättre..


Hjärtat och Danne är ju så fina. Tack för fingret!!


Massa folk var det.

Lördag hela dagen!!

Seg imorse när jag gick upp, men efter en kopp java och cigg så var jag på G. Till jobbet för att jobba 5 timmar, det är ok. Kommer upp tidigt istället för att lata sig i sängen, och dessutom får en hel dag ledig från jobbet. Man ska inte klaga... Vidare till stinsen efter jobbet för att möta upp hjärtat och Danne för shopping, jag skulle inte ha något utan vara sällskap BARA men men JAG kan inte gå förbi nån affär utan att köpa något. Hittade saker på Granit, Jeans från Gina, ljusstakar från Guldfynd. Ja så var det med att INTE shoppa men men Jävla roligt är det att handlar speciellt om det är billigt. Kan inte låta bli Ha ha.....
Hem och städa för dom nya ljusstakarna och mina svarta snygga mappar med alla papper som ska i. Nu har alla i familjen en varsin med namn och allting på. Så om dom undrar var sina papper är så gå till din mapp ha ha...
Bra tänkt där Towe.
Middagen bestog av Tacotallrik, Gotti gotti och ett glas vin till det är ok.
Fortsatt med röjning till loppisen imorgon så nu ska det säljas.

Ha en underbar lördagskväll alla där ute i stora världen!


Ljustakarna från Guldfynd, Jättefina när dom är tända
med ljus.


Mapparna från Granit, så himla bra.


Och så min lilla bebis <3

Ledig, nä jobbar imorgon!

Gick upp tidigt, åkte till jobbet som vanligt. Åkte förbi busshållplatsen här hemma och utanför står busschauffören och håller på med nån japansk mediation av något slag. Herregud vad finns det för människor...
Det såg inte klok ut ha ha , men det kanske gjorde honom lugn vad vet jag, han möter väl en massa konstiga/tokiga människor varje dag. Allt för att lugna själen. Idag har det blåst isvindar, NU är sommaren slut. Sa på jobbet idag att nu är det slutgrillat, men när jag kom hem så grillade vi ha ha. Eller Prinsen grillade middan idag. Det är kanon att ha gasolgrill, det går fortare än att steka korv  i stekpannan. Nu ska jag ta mig ett glas rött för det är jag värd tycker jag. För imorgon ska jag JOBBA mindre roligt men men. Då kommer jag upp istället för att ligga och dra mig till 10-11.
Ha en mysfredag nu för det ska jag ha <3


Prinsen fixar middagen <3


Underbar fredagskväll !!

Lite shopping!

Jobbat som vanligt, känner mig lite bättre. Idag har hjärtats kille börjat jobba hos oss. Ja, snart har man hela släkten samlad på jobbet. Hi Hi...
Tur att man sitter en våning ovanför så man inte ser dom hela dagarna, räcker att träffa dom hemma. Inge illa menat. Behövde ett par nya tights, åkte till stinsen efter jobbet för köpa ett par. Fick med mig 2 par skor och en tunika/tights från Gina. Och jag som lovade mig själv att inte handla några kläder/skor på ett bra tag. Men det är så kul att shoppa och speciellt om man hittar snygga saker som man inte kan låta bli att köpa..
Lönen ska väl rulla eller? Eller bra att ha?


Blev ett par myskor oxå. Bra att ha..Eller?


Tights och tröja från Gina.

RSS 2.0