Stakar och stjärnor i fönstern:)

Idag på jobbet bjöds det på glögg och pepparkakor, (ingen alkohol här inte). Gott med glögg, ikväll tror jag att jag öppnar min flaska , köpte Tindra starkvinsglögg med spetsad med rom. Hoppas att den är god, och inte blaskig och söt. NÅn som provat ?? Imorgon ska jag nog sätta upp stakar och stjärnor hemma, för det är så mysigt när allt är på plats i fönsterna. Mys pys.... Det snöar så fint ute nu, hoppas att det kan ligga kvar till julafton:) Sen kan det försvinna...... Jag kommer ihåg när jag var liten så hade vi alltid snö på julafton. Byggde snölycktor och snögubbar.

Ha en bra fredag!!


1 månad kvar till JULAFTON!

Har inte skrivit nu på ett par dagar. I måndags fick vi våran nya säng hemleverad. Så himla skön och dessutom jag har sovit hela nätterna. Har inte ont i kroppen längre när jag vaknar. Innan hade jag SÅ ont i höften/ryggen, kunde vakna mitt i natten med sån värk. Men ta i trä som man säger... Ska boka en tid till min kiropraktor och få en rejäl omgång. Sen kan det bara bli bättre:) Igår var jag och prinsen på XXL och handlade en ny vinterjacka till honom. Det blev även vinterskor/underställ till honom, så nu kan vintern komma. Jag kan varmt rekommendera XXL till alla som vill handla sportartiklar. Vilken butik, stor, en massa utbud på alla sport man kan tänka sig, bra priser och framförallt en supertrevlig personal:) Både han och jag gick ifrån butiken med ett leende. Idag fyller min systers man år. Hipp Hipp Hurra på din födelsedag Lasse!
Nu har ovädret kommit till oss, snöstorm med blåst. Fy fy i dont like it:)
Det blåser småspik som man säger, gör så ont i ansiktet. Tur att man har en stor halsduk som man kan dra upp över nyllet. Idag är det 1 MÅNAD kvar till JULAFTON. shit vad fort det har gått. Känner en viss panik, för i år ska jag ha julafton hemma hos oss. Då kommer pappa, Monika, Syrran med gubben och barnen, Sandra, Jonas och lilla Zeb. Och dessa julklappar som ska inhandlas..... Men om jag har löst det under alla år så kommer jag lösa det i år igen:) No panik.!!!

Ha en isande kall dag!!


Länge sen nu:)

Nu är man här inne igen, har faktiskt inte haft lust att skriva på ett tag. Tiden finns inte för att skriva här på bloggen. Lusten har försvunnit men efter påtryckningar från vänner/bekanta, så ska jag försöka skriva här igen men inte varje dag:) Det är väl OK? Nu har det gått en vecka sen mitt sista inlägg. Dagarna går sin gilla gång, jobba jobba jobba , sova sova. Nä då inte riktigt så men det är så det känns iallafall:) Igår kväll var vi ute med jobbet och åt middag, Så himla gott var det. Förrätten var toast skagen, entrecote med pommes/bea. Efterrätten var något riktigt gott med vanilj mums..... Hjärtat var med oxå, och var min privatchaufför. Tack hjärtat:)

Ha en bra dag:)


Jag ser det snöar........

Jaha då har snön kommit hit till svedala. Kaos i trafiken. Varför blir det alltid så när första riktiga snön kommer...
När jag åkte till jobbet imorse fanns det ingen snö, när jag ska åka hem så är det världens snöstorm. Jag gillar faktiskt att det snöar hellre det är regn och rusk. Ajax älskar snön, blir helt tokig:) Sitter nu framför brasan och bara njuter i fulla drag och ser ut när det snöar för fullt. Imorgon ska min bil in på service. Då blir man fattig igen. Tur att jag har min kära syster att åka med till jobbet.

Ha en underbar tisdagskväll!!




Söndags göra:)

Vaknade sent imorse, men var så trött. Igår kväll var vi hemma hos Christel på middag. Grattade henne i förskott för det är idag hon fyller år. Hipp hipp hurra på din födelsedag Christel. Fick blommor och massor lotter. Hon vann 230 kr. Blev en hel del vin och gin/tonic. Smakade Toro(spansk) vinet som jag köpte i Tallin , jättegott vin. Den rekommenderar jag. Idag har det var röjar dag här hemma. Älsklingen tvättade fönstrerna och jag storstädade.Hjärtat och Prinsen storstädade sina rum. Fan vad skönt det är när det är klart. Älsklingen och Prinsen drog till Ikea för att köpa en ny säng till honom, det blev 120 sultan säng och 2 stora mattor 1 svart och 1 röd som vi ska ha i vardagsrummet. Sen blev det lasagne för hela slanten. Hemmagjord, som jag är så duktig på !! Hi hi .....

Nu är det dax för kvällspromenaden med hundarna sen invänta älsklingarna som är på innebandy träning sen blir det filmtajm.

Ha en underbar söndagskväll!!






Ninja och Ajax




Nya mattan:)

Höstlördag:)

Sitter på jobbet. Och har det lugnt och skönt. Igår beställde vi sängen från Kungssängen. Så himla skönt och super fin, det vart även fotpall till. Nu är det beställd och kommer att leveras om ca.2 veckor. Längtar...:)
När vi kom hem så ringde min bästa vän och bjöd över oss på vin och kortspel. Jättetrevligt :) Såklart förlorade jag som vanligt. Idag ska jag handla mat för vi ska dit på middag för hon fyller år imorgon. Så det blir 3 rättersmiddag. Toastskagen , oxfilé med potatisgratäng, och tårta som efterrätt. Kommer säkert bli kortspel ikväll med, och ska jag tafan VINNA ... :)

Ha en underbar lördagskväll!!

sdc11090

Fredag:)

Redan fredag, men jag jobbar imorgon... Igår var jag och Ajax hemma hos pappa och Monika. Där bjuds det på kladdkaka och en massa bullar. Det var så mumsigt:) Alltid lika trevligt/mysigt att träffa dom. Ajax den lilla skiten , ställer sig och pissar på deras vardagsrums bord ,morr.. Revir. Han börjar bli könsmogen den lilla skiten. Senare dök hjärtat upp med sin blåa fara och fikade med oss. Sen åkte hon och jag karavan till stallet för att kvällsfodra hästarna. Ikväll jobbar jag sent, ska möta upp älsklingen vid Kungssängen där vi ska titta på en ny säng till oss. Vi har redan bestämt oss för den men nu ska den provliggas:) Dom säljer ut den nu för 9.990:- istället för 17.000:-. Sen hem för en lugn fredagskväll med mys:)

Ha en underbar fredagskväll!!


Aj aja shopping again:)

Redan torsdag, men denna vecka jobbar jag lördagen oxå.. Men det lönar sig i längden. Ska ändå inte göra något speciellt i helgen. Igår så handlade jag över internet från Ellos. En röd klänning bla som jag har tänkt att ha på julafton och ev. nyår. Hoppas att allt passar nu, är inte min grej riktigt att handla över nätet. Gjorde det mycket förr. Men den var inte så dyr iallafall:) Sen blev det en svart stretchklänning oxå som jag har tänkt att på 40 årskalaset i Januari. En bolero och en stickad tröja utan armar med en stor krage. Väldigt häftig faktiskt:) Igår hände det inte mycket. Ikväll ska Dan Reed spela på krogen hemma. Ville så gärna gå och se han spela men ska hem till min pappa ikväll för det var såååååååå länge sen jag träffade han och Monika. Och det är priotet 1 för mig. Familjen går först i alla lägen. Ikväll ska älsklingen har sina kompisar hemma för kortspel. Då rymmer vi alla andra fältet hemifrån.....

Ha en bra dag alla där ute i Världen:)


Sticket:)

Då var det redan tisdag. Och det spöregnar ute......... Dyngsur efter kvällspromenaden med hundarna. Kaminen tänd och ligger i soffan och bara njuter av värmen och lugnet. Prinsen har höstlov denna veckan. Nu är han så stor att man inte behöver vara hemma med honom längre utan han klarar sig själv. Saknar den tiden lite när man var hemma och tog hand om barnen. :) Idag var man nere och fick ett stick i skinkan igen. Nästa gång om 3 månader igen. Så skönt att slippa eländet:) Idag vart man serverad middag av hjärtat igen. Hon är bara för gooo. Älskar dig<3

Nä nu ska jag titta på tvn innan sängen kallar.

Ha en underbar tisdagskväll!!


RSS 2.0